Autor:
Feri Predescu
|
duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 145 Vizualizari

<!–

–>

Au fost peste 1500 de constănțeni la protestul din fața prefecturii. Foarte mulți tineri, mobilizati pe retelele de socializare, multi intelectuali, neînregimentați politic. Nu s-au ferit să își arate indignarea față de “ordonanțele penalilor făcute cu dedicație în disprețul românilor onești”.

Protestatarii au cerut demisia guvernului Grindeanu și  nu au ezitat să îl incrimineze pe Liviu Dragnea. “PSD, ciuma roșie!, PSD nu uita, țara asta nu-i a ta!, In democrație, hoții stau la pușcărie !, Dragnea, nu uita, România nu-i a ta ! dar și Trezește-te România, că-ți moare democrația !, au scandat constănțenii.

Manifestanții au izbucnit în urale când au aflat că președintele Klaus Iohannis participă la protestul din București și au aplaudat, arătând astfel “Respect” față de șeful statului. De susținere a avut parte și DNA-ul.  După “DNA, să vină să vă ia!, au scandat “Codruța, nu ceda, noi suntem de partea ta !

Protestatarii au plecat apoi în marș pe principalele bulevarde ale Constanța, însoțiți de jandarmi și de polițiști. Traficul nu a fost întrerupt însă mulți soferi claxonau sau arătau  semnul ok, de sustinere a protestului. Manifestanții s-au întors apoi la prefectură, continuând să scandeze, cerând demisia guvernului Grindeanu și anchetarea persoanelor implicate în subminarea instituțiilor statului.

Tag-uri:
Liviu Dragnea, Klaus Iohannis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constanța protestează, revoltată de “nedreptățile penalilor lui Dragnea” .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/protestatari-la-constanta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/protestatari-la-constanta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Feri Predescu | duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 145 Vizualizari <!-- --> Au fost peste 1500 de constănțeni...

Preluat de la EVZ