Autor:
Antonia Hendrik
|
duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

<!–

–>

Revista franceză Charlie Hebdo nu este la prima “abatere” arătând lipsita de compasiune atunci când este vorba despre morţi. Iată-i şi de acestă dată cum au avut grijă să glumească şi de cutremurele sau avalanșa din Italia.
Războiul caricaturilor. Așa titra sâmbătă presa italiană, după ce Charlie Hebdo a publicat o caricatură în care ia peste picior drama italienilor, loviți în ultimele zile de mai multe cutremure și avalanșe disturgătoare.

După cum vedeţi, desenul prezintă o personificare a Morții, cu securea în spate care schiază, cu următoarea explicație: “Italia. A venit zăpada: dar nu va fi pentru toată lumea”.

Primarul din Amatice a afirmat, după tragedia din hotelul Rigopiano că “În fața unei macabre provocări ale celor de la Charlie Hebdo, noi vom răspunde cu VIAȚA”.

În urma acestei declarații, italienii au început să publice pe pagina de Facebook a primarului numeroase caricaturi. cum este cea de jos, în replică la desenul francezilor, informează activenevs.ro

Tag-uri:
Charlie Hebdo, ironie, moartea pe schiuri, Italia, provocari macabre, replică

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Hebdo nu se dezminte! Priviţi caricatura care a ENERVAT Italia şi replica lor.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/charlie-hebdo-italia-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/charlie-hebdo-italia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari <!-- --> Revista franceză Charlie Hebdo nu este la...

Preluat de la EVZ