loading…

După ce la început de an au avut parte de o vacanță forțată din cauza viscolului, mii de elevi vor avea acum de recuperat orele pierdute.

În această situație de află elevii din șapte județe – Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău și Vrancea.

Inițial, secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar din Ministerul Educației, Liviu Pop, a declarat că recuperarea orelor din perioada 9-13 ianuarie se realizează până la sfârșitul anului școlar, fiind vorba de ore de evaluare, și nu de predare, potrivit Libertatea.ro

Directorii școlilor însă au anunțat că vor stabili la nivelul fiecărei instituții un orar de recuperare, dar nu se anunță o sarcină foarte ușoară.

VEZI ȘI: Cum vor recupera elevii orele pierdute din cauza viscolului: școală și sâmbăta, pauze mai scurte și ore mai lungi!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cand-se-vor-recupera-orele-pierdute-din-cauza-viscolului-elevii-sunt-nemultumiti-35080.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cand-se-vor-recupera-orele-pierdute-din-cauza-viscolului-elevii-sunt-nemultumiti-35080-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv