Autor:
Carmen Vintilă
|
duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 98 Vizualizari

<!–

–>

Bogdan Diaconu este la un pas să părăsească PRU. Printr-o moțiune a Biroului Permanent Național al PRU i se cere acestuia să demisioneze, el fiind acuzat de fapte grave la adresa partidului, scrie stiripesurse.

Moțiunea a fost prezentată după ședința care a avut loc, sâmbătă, de la care Diaconu a dispărut pentru a nu fi criticat de cei prezenți.

“După rezultatul de la alegerile parlamentare care va fi analizat pe scurt în acest document, PRU a dispărut de pe scena politică ca și cum nu ar fi existat, așa zișii comunicatori ai partidului devenind doar comentatori pe tema scandalului unor dezvăluiri care nu au legătură nici cu doctrina, nici cu activitatea partidului. În această situație, se pune întrebarea ”PRU, încotro?” Ascunderea gunoiului sub preș, camuflarea erorilor și a devierilor și vopsirea lor în mari succese nu modifică starea de fapt care este aceea că PRU și-a pierdut linia doctrinară, identitatea naționalistă și nu mai are nicio viziune sau perspectivă de oferit, din postura în care se află în prezent, nici măcar propriilor membri, darămite celorlalți cetățeni români care ar putea fi interesați de valorile identitare”, se arată în textul moțiunii. 

Tag-uri:
Bogdan Diaconu, Biroului Permanent

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Diaconu, la un pas să părăsească PRU.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/diaconubogdan-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/diaconubogdan-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 98 Vizualizari <!-- --> Bogdan Diaconu este la un pas...

Preluat de la EVZ