Autor:
Melania Stoica
|
sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 23 Vizualizari

<!–

–>

Sondaj EVZ

Sondaj EVZ. Un incendiu devastator a avut loc, vineri noapte, la clubul Bamboo din capitală, bilanțul victimelor ajungând la 44 de persoane. Incinta clubului a ars în totalitate.

Sondaj EVZ. Primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader, a afirmat că pentru Clubul Bamboo ISU nu emisese o autorizație de funcționare, iar acesta era dechis pe baza unei declarații pe proprie răspundere a patronatului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis un comunicat prin care a anunțat începerea urmăririi penale în urma incendiului de la clubul Bamboo, privind infracțiunea de distrugere din culpă.

În acest context, sunteți de părere că nu s-ar fi ajuns la acest incendiu devastator dacă Bamboo dispunea de toate autorizațiile necesare funcționării?

Create your own user feedback survey

Tag-uri:
sondaj evz, incendiu bamboo, autorizatie de functionare, incendiu, bamboo

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SONDAJ EVZ. Sunteți de părere că nu s-ar fi ajuns la acest incendiu devastator dacă Bamboo dispunea de toate autorizațiile necesare funcționării?.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/sondaj-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/sondaj-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSONDAJ EVZ
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 23 Vizualizari <!-- --> Sondaj EVZ Sondaj EVZ. Un incendiu devastator a...

Preluat de la EVZ