Autor:
Antonia Hendrik
|
sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 6 Comentarii
| 1541 Vizualizari

<!–

–>

Melania Trump s-a prezentat vineri la ceremonia de învestire a soţului său la Casa Albă, într-o ţinută extrem de elegantă, semnată de designerul american Ralph Lauren.

Totuşi, vestimentaţia sa a creat furori în presa de peste Ocean, care a acuzat-o din nou că e total lipsită de inspiraţie, adoptând o linie similară cu cea a lui Jackie Kennedy, la ceremonia din 1961, potrivit unimedia.info.

Nu este prima oară când Melania se află într-o situaţie de acest gen, discursul său de după alegeri având bucăţi întregi din cel al lui Michelle Obama, la prima alegere a lui Barack pentru Casa Albă.

De menţionat faptul că Trump este în acest moment la a treia căsnicie, el căsătorindu-se cu fostul fotomodel Melania în 1998. Cei doi au împreună un băiat.

Tag-uri:
Jackie Kennedy, Melania Trump, acuzată, imitaţie, vestimentaţie, criticată aspru

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Melania Trump, criticată ASPRU pentru ţinuta sa de la învestirea soțului. A fost o imitaţie nereuşită.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/imitatie-trump-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/imitatie-trump-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Antonia Hendrik | sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 6 Comentarii | 1541 Vizualizari <!-- --> Melania Trump s-a prezentat vineri la ceremonia...

Preluat de la EVZ