loading…

Ministrul Afacerilor Interne (MAI) a dispus ca începând din această seară să se intensifice controalele în cluburi, localurile urmând să fie verificate și de Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC). Măsurile au fost luate după incendiul care a avut loc în clubul Bamboo.

“Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniel Dan, a dispus ca începând chiar din această seară să se intensifice controalele și verificările în toate imobilele care găzduiesc activități cu public numeros. 
De asemenea, Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh a solicitat Inspectoratului de Stat in Constructii demararea unui control tematic care sa verifice aplicarea legii in domeniu, pentru acest tip de constructii. Pentru acest lucru, se vor forma echipe mixte constituite din reprezentanti structurilor MAI si ai ISC. Inspectoratul de stat in constructii”, a declarat Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, specialiștii Inspectoratului de Stat în Construcții au facut o evaluare a structurii de rezistență a clădirii, constatând colapsul acesteia, recomandarea ISC fiind de dezafectare totală.

Ministerul anunță că primele echipe de pompieri au ajuns la aproximativ 15 minute de la primirea apelului. Instituția precizează că la numprul pus la dispoziție pentru ca rudele celor care au fost în club să poată obține informații corecte, 021.206.40.50, s-au primit peste o sută de apeluri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/mai-a-dispus-intensificarea-controalelor-la-cluburi-sevil-shhaideh-a-cerut-isc-sa-participe-la-verificarea-lor-35054.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/mai-a-dispus-intensificarea-controalelor-la-cluburi-sevil-shhaideh-a-cerut-isc-sa-participe-la-verificarea-lor-35054-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv