loading…

Un incendiu a izbucnit în această dimineațp, fiind afectate patru imobile situatie pe strada Ion Enache din Sectorul 4 al Capitalei. Nicio persoană nu a fost rănită, anunță ISU București-Ilfov.

Au fost afectate patru imobile și anexele acestora, pe o suprafață de peste 200 de metri pătrați. Flăcările au cuprins preponderent acoperișurile acestora.

În mod progresiv, au fost angrenate pentru stingerea incendiului, protejarea vecinătăților și constituirea echipelor de căutare-salvare 13 autospeciale, din care 10 de stingere, o autoscară, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare, anunță ISU.

Incendiul a fost sesizat cu puțin timp înainte de ora 10.00, forțele care au intervenit fiind o parte din cele care au participat la stingere incendiului din clubul Bamboo.

Incendiul este sub control, nu se mai poate extinde, nefiind persoane rănite.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/incendiu-patru-case-au-fost-cuprinse-de-flacari-in-sectorul-4-din-capitala-35033.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/incendiu-patru-case-au-fost-cuprinse-de-flacari-in-sectorul-4-din-capitala-35033-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv