Autor:
Antonia Hendrik
|
sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

<!–

–>

Obama aşa cum nu l-aţi mai văzut. Imagini care nu se vor uita uşor nici de el dar nici de americani pentru că a fost un preşedinte aşezat, cald, iubitor, împăciuitor, totdeauna pentru dialog şi pace. A luat America în plină criză dar a reuşit în cele două mandate să o aducă spre normalitate redresând economia cu mari sacrificii.
Priviţi un fost preşedinte de stat, aşa cum nu l-ati mai văzut, în imaginile prezentate.

Donald Trump a devenit ieri, 20 ianuarie, cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, preluând această funcție de la Barack Obama. Astfel, Barack Obama și-a luat rămas bun de la Casa Albă, unde și-a petrecut ultimii 8 ani de activitate. Fotograful său, Pete Souza, a surprins emoțiile oficialului în timp ce acesta își lua rămas bun de la fosta reședință, titrează zugo.md.

 

Tag-uri:
Donald Trump, Statelor Unite, Barack Obama, Casa Albă, Pete Souza, imagini, inedite, cu Obama, la Casa Albă

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imagini extrem de impresionante cu Barack Obama în momente foarte sensibile atunci când își lua rămas bun de la Casa Albă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/obama-si-bebe-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/obama-si-bebe-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari <!-- --> Obama aşa cum nu l-aţi mai văzut....

Preluat de la EVZ