loading…

Gaz Metan Mediaș a învins, sâmbătă, scor 1-0, formația maghiară Honved Budapesta, într-un meci amical disputat în cadrul cantonamentului din Antalya, informează site-ul oficial al grupării medieșene.

A fost o partidă controlată de Gaz Metan care a avut șansa de a deschide scorul încă din prima repriză. În minutul 12, șutul lui Alexandru Buziuc a lovit bara porții adversare. Golul victoriei a venit în cele din urmă în minutele de final ale partidei. Cristian Danci, jucător intrat după pauză a marcat în minutul 89 cu un șut de la aproximativ 22 de metri.

Gaz Metan Mediaș a început în formula Răzvan Pleșca, Romeo Roberto, Jasmin Trtovac, Bernard Itoua, Dario Rugasevici, Alex Munteanu, Radu Zaharia, Ovidiu Bic, Darius Olaru, Alexandru Buziuc și Mircea Axente.

În repriza a doua au intrat Ciprian Petre, Akaki Khubutia, Sabin Lupu, Eric de Oliveira, Cristian Gavra și Cristian Danci.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/gaz-metan-medias-honved-budapesta-scor-1-0-intr-un-meci-amical-35056.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/gaz-metan-medias-honved-budapesta-scor-1-0-intr-un-meci-amical-35056-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv