loading…

Cele mai bune sportive din lume vor participa în perioada 27-29 ianuarie, la două etape ale Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile, care se vor desfășoară la Baza Olimpică de Sărituri cu schiurile de la Râșnov.

“Considerația foarte bună a Federației Internaționale de Schi (FIS) a făcut să continuăm organizarea acestui mare eveniment sportiv mondial și sperăm ca și în acest sezon vizitatorii și iubitorii sporturilor de iarnă să plece cu aceeași impresie bună cu care au plecat și de la edițiile precedente desfășurate la Râșnov. La fel, și organizarea să se ridice la cel mai înalt nivel și rezultatele sportivilor, al Danei Haralambie, să fie în clasamentul mondial în primele 20 de locuri și să poată să aducă prin acest rezultat încă o sportivă la Jocurile Olimpice de anul viitor din Coreea de Sud. Vor fi prezente la Cupa Mondială de la Râșnov cele mai bune 30 de sportive din lume, în frunte cu japoneza Sara Takanashi. Sperăm să o vedem pe Dana Haralambie în primele 20 de sportive ale lumii”, a declarat secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, într-o conferință de presă desfășurată la Consiliul Județean Brașov.

Ministrul Tineretului și Sportului a declarat că încurajează orice proiect, orice competiție, orice inițiativă și îi așteaptă pe toți cei doresc să organizeze competiții europene, mondiale, care au proiecte, idei în domeniu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cele-mai-bune-sportive-din-lume-prezente-la-cupa-mondiala-de-sarituri-cu-schiurile-de-la-rasnov-35050.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cele-mai-bune-sportive-din-lume-prezente-la-cupa-mondiala-de-sarituri-cu-schiurile-de-la-rasnov-35050-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv