Autor:
Antonia Hendrik
|
sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 116 Vizualizari

<!–

–>

Donald Trump a devenit oficial cel de-al 45-lea președinte al SUA. După investitură lumea bună a participat la un bal de inaugurare care a avut loc la Centrul de conferințe “Walter Washington”. Şi cum altfel… primul dans a fost al cuplului prezidenţial însoţiţi de vicepreşedinte cu soţia, de Ivanka cu partenerul său de viaţă dar şi de ceilalţi fii, gineri.

După ce a mai ţinut un scurt discurs unde Donald Trump i-a mulțumit “suporterului numărul 1”, adică soției Melania, cei doi au dansat pentru prima dată în calitate de președinte și Primă Doamnă a SUA. Unii spun că au fost stingheri, că nu au trăit momentul cu emoţie, că Donald Trump s-a maimuţărit,  Melania era prea crispată şi rece. Cum nu pot mulţumi pe toată lumea, familia Trump va avea grijă să înveţe pe parcursul celor patru ani, despre cum trebuie să se comporte la acest nivel, pentru că au devenit cei mai puternici oameni de pe planetă şi totul se schimbă, nu vor mai putea fi cum au fost până ieri.

Tag-uri:
Donald Trump, melania trump, dans, video, gratiosi, tv, transmisiune, international

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cât de grațioși (sau nu) au fost Melania și Donald Trump la primul dans ca preşedinte al SUA? V-au plăcut?.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/primul-dans-al-cuplului-de-la-casa-alba-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/primul-dans-al-cuplului-de-la-casa-alba-465x390-300x294.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 116 Vizualizari <!-- --> Donald Trump a devenit oficial cel de-al...

Preluat de la EVZ