loading…

Cel puțin 23 de persoane sunt dispărute după avalanșa care a distrus complet, miercuri, hotelul de patru stele Rigopiano dintr-o zonă muntoasă din centrul Italiei, conform unui comunicat provizoriu dat publicității din prefectura din Pescara

Unsprezece persoane au fost salvate și cinci cadavre au fost recuperate.

Autoritățile au întocmit acest bilanț pornind de la lista cu persoanele cazate în hotel în momentul sinistrului, la care se adaugă și informațiile despre personalul prezent în incintă.

Acesta este primul bilanț oficial după tragedia produsă miercuri.

Autoritățile italiene au confirmat că a fost identificat și cel de-al treilea cetățean român minor victimă a avalanșei din Italia, acesta fiind în prezent sub îngrijiri medicale la spitalul din Pescara, informează Ministerul Afacerilor Externe.

”În continuarea informațiilor transmise până la acest moment referitor la cei trei cetățeni români afectați de avalanșa care a lovit un hotel din localitatea Farindola, în regiunea Abruzzo, vă informăm că autoritățile italiene au confirmat că a fost identificat și cel de-al treilea cetățean român minor. Acesta este în viață și se află în prezent sub îngrijiri medicale la spitalul din Pescara. Reprezentanții unității medicale au confirmat că starea de sănătate a celor trei cetățeni români este bună și aceștia se află în afara oricărui pericol”, se arată într-un comunicat al MAE transmis astăzi pentru Agerpres.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/avalansa-italia-cinci-morti-11-supravietuitori-si-23-disparuti-conform-ultimului-bilant-35042.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/avalansa-italia-cinci-morti-11-supravietuitori-si-23-disparuti-conform-ultimului-bilant-35042-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv