loading…

Surse judiciare au declarat că la momentul izbucnirii incendiului din clubul Bamboo în local se aflau câteva sute de persoane, în cadrul anchetei urmând să se stabilească numărul exact al celor prezenți.

Incendiul a izbucnit la ora 03.32, oră la care, potrivit unor surse judiciare, în club se aflau câteva sute de persoane. Sursele citate susțin că ar fi vorba despre aproximativ 500 de oameni, din primele informații indicate de martori, numărul exact al celor prezenți în local urmează să fie stabilit în cadrul anchetei, potrivit Mediafax.

Pompierii intervin la fața locului, urmând să verifice dacă sunt persoane care au decedat. Intervenția ISU se desfășoară cu dificultate întrucât clădirea s-a prăbușit în urma incendiului, existând elemente de construcție care nu reprezintă siguranță pentru pompieri. La momentul transmiterii știrii există focare mici de foc, incendiul nefiind lichidat în totalitate.

La fața locului sunt și anchetatorii care au început deja cercetarea în zonele unde flăcările au fost stinse.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/aproximativ-500-de-persoane-se-aflau-in-bamboo-in-momentul-izbucnirii-incendiului-35038.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/aproximativ-500-de-persoane-se-aflau-in-bamboo-in-momentul-izbucnirii-incendiului-35038-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv