Autor:
Andrei Călin
|
sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 231 Vizualizari

<!–

–>

17-01/ciro-465×390

Ioan Becali, fost impresar, i-a desființat, în urmă cu 7 ani pe frații Castellano, cei care au pus bazele clubului Bamboo. Giosue și Ciro au intrat în vizorul lui Giovanni, din cauza unei petreceri de Revelion.

Giosue și Ciro Castellano sunt frații italieni care au pus bazele celebrului club Bamboo. În prezent, în acte, proprietar este și Vincenzo Castellano, nepotul celor doi. În 2010, Ioan Becali a povestit într-o emisiune la OTV, cum și-a ratat un Revelion din cauza fraților Castellano. Fostul impresar fost nemulțumit pentru că n-a avut loc să se desfășoare, în Bamboo, alături de familie, și a plecat nervos, chiar în noaptea dintre ani. Becali a afirmat că Giosue și Ciro au fost dați afară din Napoli de familie. O mătușă a celor doi a avut un rol important în Camorra, celebră organizație mafiotă din Napoli. De asemenea, familia Castellano din Peninsulă, are legături de rudenie cu cea din SUA, condusă în anii 80 de cunoscutul Paul Castellano. „Nașul” uneia dintre cele mai importante grupăroi mafiote din New York a fost ucis în 1985 de John Gotti, cel care avea să-și construiască un nume important în lumea interlopă.

Tag-uri:
bamboo, club, ioan becali, impresar, mafie, castellano

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ACUZAȚII INCREDIBILE la adresa proprietarilor clubului BAMBOO: „Sunt ultima pleavă din FAMILIE. I-au izgonit de la Napoli. Unul era pederast, celălalt nu știa nimic de mama lui”. Legăturile cu Paul Castellano, „NAȘUL” UCIS de John Gotti. VIDEO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/ciro-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/ciro-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCrime, infracţiuni, fapt divers
Autor: Andrei Călin | sâmbătă, 21 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 231 Vizualizari <!-- --> 17-01/ciro-465x390 Ioan Becali, fost impresar, i-a desființat,...

Preluat de la EVZ