loading…

Accidentat în prima repriză a ultimei partide oficiale disputată de Napoli în 2016, remiza cu Fiorentina, scor 3-3, românul Vlad Chiricheș va lipsi de pe teren mai mult decât se estimase inițial, anunță Gazzetta dello Sport.

Internaționalul român a suferit o întindere la bicepsul femural stâng, fiind înlocuit cu Maksimovic, în minutul 43 al partidei, iar primele informații oferite de staff-ul medical al lui Napoli indicau o revenire rapidă pe teren, chiar în prima partidă din 2017, adică meciul cu Sampdoria, programat pe 7 ianuarie, pe teren propriu.

Toutși, italienii susțin că recuperarea lui Chiricheș nu decurge conform planului și perioada de indisponibilitate se poate prelungi până la o lună, potrivit Mediafax.

Astfel, cel mai devreme Chiricheș ar putea juca în derby-ul cu AC Milan, programat pe 21 ianuarie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/vlad-chiriches-va-rata-cel-putin-trei-meciuri-pentru-napoli-34233.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/vlad-chiriches-va-rata-cel-putin-trei-meciuri-pentru-napoli-34233-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv