loading…

Un avion de pasageri iranian a fost nevoit să revină astăzi pe aeroportul Mehrabad din Teheran din cauza blocării unuia dintre cele două motoare, a relatat agenția de presă Tasnim, care a precizat că toate persoanele aflate la bord sunt în siguranță, transmite Reuters.

Directorul pentru relații publice al Taban Airlines a declarat că avionul McDonnell Douglas MD-80, al companiei aeriene menționate, a revenit la Teheran ‘din cauza unei probleme tehnice’, potrivit Agerpres.

Avioanele de pasageri din Iran fac frecvent obiectul accidentelor, iar politicienii de la Teheran pun această situație pe seama sancțiunilor internaționale care au împiedicat companiile aeriene iraniene să-și modernizeze flotele.

Iranul a semnat la începutul lunii decembrie contracte cu producătorii Airbus (Franța) și Boeing (SUA) pentru achiziționarea a 180 de avioane, aceasta fiind înțelegerea comercială cu cea mai mare valoare încheiată de Teheran cu Occidentul după revoluția islamică din 1979.

Primul avion dintre cele 180 va fi livrat Iranului în cursul anului viitor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-avion-a-fost-nevoit-sa-revina-la-sol-dupa-ce-un-motor-s-a-blocat-34236.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-avion-a-fost-nevoit-sa-revina-la-sol-dupa-ce-un-motor-s-a-blocat-34236-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv