Autor:
Razvan Gheorghe
|
sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Nicolae Păun

Fostul deputat al romilor – l-am numit pe controvesatul Nicolae Păun (alias Niky Scorpion), trimis în judecată pentru fraudarea fondurilor europene destinate integrării sociale a persoanelor de etnie romă – se pregăteşte pentru un nou Revelion de poveste, la Braşov.

Potrivit surselor „Evenimentului Zilei”, în familia lui Niky Scorpion există tradiţia de a celebra cumpăna dintre ani într-un viloi pe care fostul parlamentar îl deţine în oraşul de sub Tâmpa, deşi declaraţia de avere omite să amintească acest aspect.

„Paradisul” de sub Tâmpa

Locaţia sindrofiei (îngrijită, în timpul anului, de o familie de localnici, şi păzită de un bodyguard mătăhălos) este o vilă cochetă, dotată cu numeroase camere şi cu cele mai bune condiţii de trai. De altfel, de-a lungul ultimilor zece ani, Niky Scorpion a organizat în vila de la Braşov multe consfătuiri, evenimente şi paranghelii ale Partidei Romilor Pro-Europa, la care erau invitaţi numai capii organizaţiei.

Niky Scorpion şi banii etniei

Reamintim că procurorii anticorupţie i-au trimis în judecată, la începutul lunii iulie, pe parlamentarii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, alături de fostul director al ANAF, Gelu Diaconu, aceştia fiind puşi sub acuzare, laolaltă cu alte persoane, de mai multe infracţiuni de corupţie. 

Tag-uri:
nicky scorpion, nicolae paun, paun, petrecere revelion, revelion petrecere, nicolae paun petrecere, procurori dna, frauda paun, paun frauda

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicky SCORPION plănuiește o PETRECERE MONSTRUOASĂ DE REVELION. Trimis în judecată pentru FRAUDĂ, fostul deputat se va distra în OPULENTA SA VILĂ de la munte. Detalii INCENDIARE.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/paun-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/paun-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Nicolae Păun Fostul deputat al romilor – l-am...

Preluat de la EVZ