Autor:
Melania Stoica
|
sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a trimis un ultim mesaj românilor pentru anul 2016, care, potrivit acestuia, a fost un ”an greu”. Totodată, șeful PSD și-a exprimat și dorințele pentru anul 2017.

”Sunt multe de spus despre 2016. Un an agitat, cu multă muncă… Un an greu, în care tot ce am urmărit a fost interesul nostru, al românilor, de a avea stabilitate politică și economică, de a avea un guvern legitim care să înceapă să pună în practică ce am promis în campanie, sub sloganul #indraznestesacrezi în România!

Am făcut tot ce a depins de mine pentru ca țara să nu fie aruncată într-o criză politică. Cu greu, în final, am reușit! 
Îmi doresc ca #2017 să fie un An al reconstrucției, un An al creșterii economice care să se simtă în buzunarele românilor, un An în care cetățeanul să simtă mai mult respect din partea statului! 

La mulți ani, români! Dumnezeu să binecuvânteze #România!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Tag-uri:
Liviu Dragnea, mesaj, klaus iohannis, anul nou, 2016, politica

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MESAJUL LUI LIVIU DRAGNEA DE ANUL NOU. Ce le PROMITE ROMÂNILOR șeful PSD și cum îl ÎNȚEAPĂ pe Klaus Iohannis.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/liviu-dragnea-psd-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/liviu-dragnea-psd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea Liderul PSD Liviu Dragnea a trimis...

Preluat de la EVZ