Autor:
Melania Stoica
|
sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

<!–

–>

Angelina Jolie și Brad Pitt

Anul 2016 a fost un an al marilor despărțiri, un an care a zguduit din temelii toată lumea mondenă de la Hollywood, până la porțile penitenciarului Poarta Albă.

Poate cea mai așteptată și vehiculată despărțire a anului 2016 din showbiz-ul autohton a fost cea a lui Cristian Borcea de Alina Vidican. După o căsnicie de cinci ani, în care s-au născut și doi copii, cei doi au semnat actele de divorț în fața notarului pe 17 noiembrie 2016. 

O despărțire care a uimit o lume întreagă a fost cea a Angelinei Jolie de Brad Pitt din septembrie 2016. După 12 ani de relație, doi de căsnicie și șase copii, Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt luni, invocând “diferenţe ireconciliabile”.

În luna octombrie a acestui an, Andreea Marin anunță că va divorța pentru a treia oară. Frumoasa prezentatoare divorțează de Tuncay Ozturk, căruia nu i-a putut oferi un copil, așa cum acesta își dorea, din cauza celor două sarcini extrauterine pe care le-a avut și în urma cărora ar fi putut să-și piardă viața.

Poate cea mai  neașteptată despărțire din România anului 2016 a fost anunțată la începutul lunii septembrie a acestui an. Elena Băsescu divorțează de Bogdan Ionescu. După patru ani de la nuntă și doi copii, fiica fostului președinte alege să-și încheie socotelile cu soțul ei și să o ia pe drumuri diferite. 

Tag-uri:
despartire, divort, vedete, andreea marin, tuncay ozturk, cristian borcea, alina vidican, angelina jolie, brad pitt, elena basescu, bogdan ionescu, hollywood, copii, casnicie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MARILE DESPĂRȚIRI ale ANULUI 2016! Ce vedete și-au spus ADIO PENTRU TOTDEAUNA și au ales să meargă pe DRUMURI DIFERITE în ultimul an | FOTO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/angelina-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/angelina-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari <!-- --> Angelina Jolie și Brad Pitt Anul 2016 a...

Preluat de la EVZ