loading…

Departamentul anti-terorism din Israel a emis o avertizare de călătorie, citând riscuri asupra turiștilor occidentali ce întreprind călătorii în India.

Amenințarea ar putea fi și mai mare în apropierea locurilor unde au loc festivități de Revelion, mai ales în sud-vestul statului indian.

”Un accent deosebit ar trebui pus pe evenimentele ce vor avea loc zilele următare, mai ales pe plaje sau în cluburi, dat fiind faptul că la acestea vor fi prezenți un număr mare de turiști”, potrivit avertizării, relatează Mediafax.

Nu li se recomandă turiștilor să participe la festivități de Anul Nou. Famillilor din Israel li se solicită să-și anunțe rudele în privința posibilelor amenințări.

Este sugerată de asemenea evitarea piețelor, festivalurilor și centrelor comerciale.

Deși Departamentul anti-terorism a comunicat faptul că avertizarea are la bază o amenințare concretă, nu s-a specificat exact ce anume a generat alerta.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/israelul-a-emis-o-avertizare-de-calatorie-pentru-turistii-care-calatoresc-in-india-34231.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/israelul-a-emis-o-avertizare-de-calatorie-pentru-turistii-care-calatoresc-in-india-34231-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv