Autor:
Daniel Teodoreanu
|
sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 10 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

Dragnea este ironizat de un personaj închis la Rahova.

Condamnat la şase ani şi două luni de închisoare în dosarul Petromservice, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a oferit un nou text în care analizează în stilul său caracteristic ultimele evenimente din politica românească. Printre cei vizaţi de ironiile lui SOV se regăseşte liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, conform celor scrise pe blogul sov.ro.

„Asemenea eroului din drama în versuri a lui Edmond Rostand, “Cyrano de Bergerac”, Dragnea nu poate îmbrățișa adorata funcție de premier, fiind obligat să se ascundă pe după interpuși. Dacă Cyrano de Bergerac nu-și putea curta femeia adorată din pricina unui nas imens și dizgrațios, punându-și versurile în gura unui neica-nimeni, Cyrano de Teleorman se vede obligat, din motive legale, să folosească un neica-nimeni pe post de intermediar pentru a-și îmbrățișa iubita. Dacă tiradele lui Cyrano de Bergerac în care-și deplângea cu demnitate soarta sunt absolut superbe, cele ale teleormăneanului nostru sunt de un patetism ridicol.

Dacă Cyrano își accepta seniorial soarta, Dragnea încearcă cu viclenie de țăran să videze de conținut instituția guvernamentală, transferând toată puterea acesteia într-o singură mână, a sa. Președinte de partid, președinte de cameră în parlament și premier de facto, el încalcă unul dintre principiile fundamentale ale unui stat de drept – separația puterilor.

În atari condiții, componența guvernului nu mai este un secret pentru nimeni:

Ministru de finanțe – Liviu Dragnea

Ministru de interne – Liviu Dragnea

Ministrul agriculturii – Liviu Dragnea

Ministrul tineretului – Liviu Dragnea

……………….

Doar nu credeți că mai are vreo importanță ce tiriplici vor ocupa proform respectivele funcții”, a scris Vîntu pe blogul său.

Tag-uri:
dragnea, liviu dragnea, dragnea ironizat, sorin ovidiu vintu, dragnea vintu, vintu dosarul petromservice, dosarul petromservice

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea este IRONIZAT DUR de un PERSONAJ ÎNCHIS LA RAHOVA: „Cu VICLENIE DE ŢĂRAN încearcă să videze de conținut instituția guvernamentală”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/liviu-dragnea_3-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/liviu-dragnea_3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 10 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea Dragnea este ironizat de un...

Preluat de la EVZ