Autor:
Andrei Călin
|
sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 71 Vizualizari

<!–

–>

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, nu crede în proiectul celor de la CSA Steaua și este de părere că Marius Lăcătuș va fi compromis.

Fost președinte al LPF, Dumitru Dragomir nu dă șanse de reușită proiectului Steaua, inițiat de CSA „Corleone” crede că Marius Lăcătuș, directorul tehnic, va fi compromis de reprezentanții MApN, care sunt geloși pe Gigi Becali, pentru banii pe care i-a făcut acesta în fotbal.

„Ce câștigă cei de la CSA? Îl vor compromite și pe Lăcătuș, o să vedeți! Ce, Lăcătuș va băga banii lui? Sunt geloși că Gigi Becali a reușit să facă mulți bani. E răutate. Eu i-am sugerat lui Gigi să numească clubul Fotbal Club Star București. Dacă va juca în cupele europene, vor veni mulți spectatori la meciuri. Lumea vine după performanță, nu după nume. Să-mi spuneți și mie dacă în vreo 5 ani de zile se va băga cineva la Steaua cu bani. Ce, joacă marca? Uitați-vă ce s-a întâmplat cu Rapid! Cumpără cineva Rapidul? Ca să ții o echipă ca Steaua îți trebuie 5-6 milioane de euro, pe care nu știi dacă îi recuperezi”, a spus Dragomir la Dolce Sport.

Tag-uri:
becali, steaua, csa, mapn, dumitru dragomir, lpf

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Cei de la CSA îl vor compromite pe Marius Lăcătuș. Sunt geloși pe Gigi Becali”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dumitru-dragomir-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dumitru-dragomir-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 71 Vizualizari <!-- --> Dumitru Dragomir Dumitru Dragomir, fost președinte al...

Preluat de la EVZ