loading…

Cancelarul Angela Merkel a declarat sâmbătă în cadrul unui discurs adresat cetățenilor din Germania de Revelion, că terorismul islamist este testul major pe care statul german îl are de înfruntat, informează site-ul agenției Reuters.

În cadrul aceluiași discurs, cancelarul german a promis că va introduce legi care vor consolida securitatea Germaniei, în urma atacului din Berlin.

Merkel, care are mari șanse să obțină al patrulea mandat pentru funcția de cancelar al Germaniei, a descris 2016 drept un an care le-a oferit multora impresia că ”lumea s-a întors pe dos”.

Aceasta a solicitat cetățenilor germani să evite politicile populiste.

Angela Merkel a întâmpinat reacții ostile față de politica imigrației susținută de aceasta, în urma atacului din Berlin.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/angela-merkel-sustine-ca-terorismul-islamist-este-proba-suprema-a-germaniei-34230.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/angela-merkel-sustine-ca-terorismul-islamist-este-proba-suprema-a-germaniei-34230-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv