Autor:
Daniel Teodoreanu
|
sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 101 Vizualizari

<!–

–>

fortele speciale din Brazilia, foto simbol

Ambasador ucis de un poliţist, într-un nou caz care a şocat lumea în acest final de an.

Ambasadorul Greciei în Brazilia, Kyriakos Amiridis, a fost asasinat luni la periferia oraşului Rio de Janeiro de către amantul soţiei sale, un poliţist militar, conform Agerpres. Se pare că totul a reprezentat o “crimă pasională” planificată de soţia celui împuşcat şi apoi ars.

În aceste condiţii, Françoise de Souza Oliveira, soţia de origine braziliană şi amantul ei, Sergio Gomes Moreira, au fost arestaţi pentru uciderea ambasadorului.

Conform celor relatate presei de comisarul Evaristo Ponte, operaţiunile l-au vizat şi pe Eduardo Moreira de Melo, un văr al amantului.

Totul a ieşit la iveală după ce soţia ambasadorului a semnalat dispariţia acestuia miercuri. Declaraţiile soţiei au trezit mai multe suspiciuni în rândul anchetatorilor.

Corpul “total carbonizat” al ambasadorului a fost găsit joi în maşina cu care a părăsit domiciliul şi se pare că diplomatul s-a apărat înainte de a fi împuşcat cu o armă luată de la sediul ambasadei.

Tag-uri:
ambasador ucis, ambasador, crima ambasador, asasinat, asasinat ambasador, Kyriakos Amiridis, brazilia, grecia

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AMBASADOR UCIS DE UN POLIŢIST, într-un nou caz care A ŞOCAT LUMEA în acest final de an. CE ARMĂ A FOST FOLOSITĂ şi ultimele detalii despre ASASINAT.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fortele-speciale-din-brazilia-foto-simbol-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fortele-speciale-din-brazilia-foto-simbol-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 101 Vizualizari <!-- --> fortele speciale din Brazilia, foto simbol Ambasador...

Preluat de la EVZ