loading…

Aproximativ 80 de persoane au fost strive de mulțime în timp ce asistau la un concert pe coasta de sud-vest a statului Victoria, Australia.

Dintre cei răniți, 19 se află în stare mai gravă și au necesitat spitalizarea, însă medicii afirmă că leziunile acestora nu sunt de natură dă le pună viețile în pericol.

Potrivit poliției din statul Victoria, incidentul a avut loc la Lorne, la 140 de kilometri de Mebourne. El s-a produs ca urmare a faptului că spectatorii din centrul incintei au încercat să părăsească în număr mare cortul în care se desfășura festivalul. Martorii spun că zeci de persoane aflate în zona de ieșire s-au prăbușit ca piesele de domino, sub presiunea mulțimii care îi împingea, relatează romaniatv.net.

19 femei și șase bărbați,în marea lor majoritate adolescenți, au ajuns la spital cu fracturi de șold, picior și bazin, leziuni la nivelul capului și al feței, tăieturi și arsuri.

Victimele îi acuză pe organizatori că ușile de evacuare din incintă au fost foarte înguste. “Am văzut astfel de incidente în străinătate, cu consecințe tragice, și suntem mulțumiți de faptul că nu există nici un deces“, a declarat comandantul responsabil pentru sanatatea în statul Victoria, Paul Holman.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/80-de-persoane-au-fost-strivite-de-multime-la-un-concert-in-australia-34215.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/80-de-persoane-au-fost-strivite-de-multime-la-un-concert-in-australia-34215-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv