Autor:
Daniel Teodoreanu
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 296 Vizualizari

<!–

–>

Vladimir Putin

Vladimir Putin a reacţionat conform aşteptărilor, după ce SUA a expulzat 35 de diplomaţi ruşi.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a rămas dator după sancțiunile anunțate de administrația Obama împotriva unor diplomaţi ruşi. Conform Agerpres, autorităţile de la Kremlin a ordonat închiderea școlii Anglo-Americane din Moscova.

Un oficial american a spus că școala Anglo-Americană din capitala Rusiei a fost închisă joi, la scurt timp după ce Statele Unite au anunțat expulzarea a 35 de diplomați ruși.

La școala moscovită studiau copiii personalului diplomatic al ambasadelor Americii, Canadei și Marii Britanii.

Totodată, autoritățile ruse au blocat accesul la o casă de vacanță de lângă Moscova, destinată personalului ambasadei SUA.

La această situaţie s-a ajuns după anunţul lui Barack Obama de la Honolulu (Hawaii): “Aceste măsuri vin după avertismente publice, dar și private pe care le-am adresat Guvernului rus. Ele reprezintă un răspuns necesar și potrivit la eforturile de a afecta interesele SUA prin încălcarea normelor internaționale de conduită. Măsurile anunțate nu reprezintă totalitatea demersurilor prin care vom răspunde la acțiunile agresive ale Rusiei. Vom lua și altele, în momente și în locuri pe care le vom considera necesare, iar unele dintre ele nu vor fi făcute publice.”

Obama a mai anunțat că membrii Congresului vor primi în curând un raport cu privire la “eforturile Rusiei de a se amesteca în alegerile noastre și cu privire la atacurile cibernetice ce au vizat alegerile noastre”. 

Tag-uri:
vladimir putin, putin, rusia sua, sua diplomati rusi, expulzare diplomati rusi, barack obama

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vladimir Putin A REACŢIONAT CONFORM AŞTEPTĂRILOR, după ce SUA a expulzat 35 de diplomaţi ruşi. Totul s-a întâmplat ÎN MOSCOVA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/vladimir-putin_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/vladimir-putin_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 296 Vizualizari <!-- --> Vladimir Putin Vladimir Putin a reacţionat conform...

Preluat de la EVZ