Autor:
Feri Predescu
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 45 Vizualizari

<!–

–>

Viscol puternic la Constanța. Ambulanță blocată în nămeți

Codul galben de ninsori şi viscol puternic afectează deja traficul pe drumurile județene şi naționake din județul Constanța. Probleme sunt mai akes în sudul județului.

Pe DJ 391 A între Văleni şî Şipote o ambulanță care transoorta un pacient spre Constanța pentru dializă a rămas bloca tă in nămeți. Un utilaj de la Regia Autonomă de Drumuri Județene face drum pentru deblocarea ambulanței.

Alte trei autoturisme rămase şi ele în troiene urmează utilajul. În zonă acționează secția Băneasa a RAJDP Constanța cu doua utilaje – unimog și autobasculanta cu lamă, potrivit directorului Regiei, LUCIAN LUNGOCI.

Pe celelalte drumuri din județ, inclusiv pe DN2A Constanța Harsova se circula în condiții de iarnă. Vântul suflă cu putere cu peste 65 km /oră. Porturile sunt închise de peste 24 de ore.

O navă tip Cargo sub pavilion Panama a rămas seara trecută fără combustibil , travers de Tuzla şi pana astăzi dimineață, din cauza furtunii, nu a putut fi adusa în port. În urmă cu puțin timp a ancorat în dana de pasageri a portului Constanța. Pe Autostrada Soarelui ninge viscolit, vizibilitatea este redusă.

Tag-uri:
viscol constanta, constanta, viscol, iarna constanta, iarna

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viscol puternic la Constanța. Ambulanță blocată în nămeți.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/f-1_161-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/f-1_161-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Feri Predescu | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 45 Vizualizari <!-- --> Viscol Constanta Viscol puternic la Constanța. Ambulanță...

Preluat de la EVZ