loading…

Poliția braziliană suspectează că trupul carbonizat găsit în interiorul unui vehicul incendiat în Rio de Janeiro ar putea fi cel al ambasadorului grec în Brazilia, care a fost dat dispărut săptămîna aceasta.

Ambasadorul Kyriakos Amiridis, în vîrstă de 59 de ani, a fost văzut ultima oară luni, într-o suburbie din zona metropolitană a orașului Rio de Janeiro. Soția acestuia l-a declarat dispărut miercuri.

Rețeaua de televiziune Globo a prezentat imagini ale vehiculului incendiat în cartierul Nova Iguaçu, unde se presupune că ambasadorul a dispărut. Plăcuțele de înmatriculare ale vehicului incendiat corespund cu cele ale mașinii închiriate de ambasadorul grec, potrivit Mediafax.

Un reprezentant al Ambasadei Greciei din Brasilia, capitala Braziliei, a transmis că, oficial, ambasadorul este în concediu, urmând să revină pe 9 ianuarie.

Kyriakos Amiridis este ambasador al Greciei în Brazilia de un an. Anterior, a fost consul general grec în Rio de Janeiro.

Inspectorul poliției din Rio, Evaristo Pontes, a declarat ziarului Folha de São Paulo că exclude ipoteza unei răpiri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/trup-carbonizat-gasit-in-masina-inchiriata-de-ambasadorul-grec-in-brazilia-disparut-saptamana-aceasta-34193.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/trup-carbonizat-gasit-in-masina-inchiriata-de-ambasadorul-grec-in-brazilia-disparut-saptamana-aceasta-34193-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv