Autor:
Iasmina Ardelean
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1928 Vizualizari

<!–

–>

Pentru al treilea an consecutiv, cititorii „Evenimentului zilei” au decis că Traian Băsescu este cel mai bun politician român. Acesta s-a clasat pe primul loc în topul realizat de cititorii EVZ cu un scor de 55,59%

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a reuşit performanţa de a relansa partidul Mişcarea Populară, astfel că, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, PMP a trecut pragul electoral. PMP a obţinut 8 mandate la Senat şi 18 mandate la Camera Deputaţilor. „Ce pot să-i garantez PSD-ului este că va avea cea mai dură opoziţie la guvernare pe care a avut-o vreodată. Voi fi în opoziţie cu PSD-ul, probabil şi cu ALDE”, a anunţat Băsescu, care a fost ales senator de București. Traian Băsescu a fost ales apoi președintele comisiei pentru Dezvoltare și Strategie Economică.


Alina Gorghiu a condus liberalii spre dezastru | Topurile anului 2016

Șefa DNA rămâne tot pe primul loc | Topurile anului 2016

Ion Cristoiu, cel mai citit editorialist în 2016 | Topurile anului 2016

PSD a câștigat Capitala și țara | Topurile anului 2016

Cazul Hexi Pharma a pus pe jar Sănătatea din România | Topurile anului 2016


La începutul lunii noiembrie, când PMP a lansat candidaţii în Bucureşti, Băsescu a subliniat că „nu a reuşit să distrugă Sistemul”.

Traian Băsescu a punctat că misiunea PMP este să facă sistemul să lucreze în interes naţional, nu în interes propriu. Traian Băsescu a militat pentru unirea României cu Republica Moldova.

A primit cetățenie moldovenească

El a precizat că unirea României cu Republica Moldova „se va produce peste 5 ani, peste 7 ani, trebuie să apară momentul la care să existe condiţiile politice ca cele două parlamente să voteze unirea.”

Fostul preşedinte a declarat că, potrivit unui recent sondaj, moldovenii sunt în proporţie de 50% pentru unire, dacă vor avea salariile şi pensiile la acelaşi nivel cu ale românilor. În opinia lui Băsescu, soluţia este înfiinţarea Ministerului Reunificării Ţării în România.

Pe 3 noiembrie, Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au depus jurământul de cetăţeni ai Republicii Moldova la Ambasada de la BucureştiTag-uri:
basescu, traian basescu, evz, cititori, [sd, pmp, alde

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TRAIAN BĂSESCU A FOST ALES POLITICIANUL ANULUI 2016. Ce realizări a avut FOSTUL PREȘEDINTE în acest an și care va fi RELAȚIA CU PSD-UL în noul Parlament. Vezi cine s-a clasat pe locurile doi și trei.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/basescu-congres2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/basescu-congres2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 1928 Vizualizari <!-- --> Pentru al treilea an consecutiv, cititorii „Evenimentului...

Preluat de la EVZ