loading…

Cel puțin nouă oameni au murit, iar alte câteva zeci au rămas îngropați sub pământ, după ce un mal s-a prăbușit peste ei în această dimineață, la mina Lalmatia, din estul Indiei.

Accidentul s-a produs la o mină de cărbuni din estul Indiei, din statul Jharkhand și potrivit oficialilor cel puțin 23 de mineri sunt prinse sub malul de pământ. S-a intervenit cu sute de oameni și zeci de utilaje pentru salvarea acestora.

Am recuperat cinci cadavre, dar mai sunt persoane îngropate acolo“, a declarat Harilal Chauhan, șeful poliției din districtul Godda, pe raza căruia s-a produs tragedia. Ulterior, s-a anunțat că numărul morților a crescut la nouă.

Unele publicații din India scriu că numărul celor îngropați sub malul de pământ ar fi de cel puțin 50, dar cifrele nu au fost confirmate încă.

Într-un incident separat, joi, patru mineri au fost răniți într-o mină de cărbune administrată de guvern în districtul Dhanbad, tot din statul Jharkhand.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tragedie-miniera-in-india-zeci-de-oameni-au-fost-ingropati-dupa-prabusirea-unui-mal-34182.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tragedie-miniera-in-india-zeci-de-oameni-au-fost-ingropati-dupa-prabusirea-unui-mal-34182-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv