Autor:
Daniel Teodoreanu
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 7 Vizualizari

<!–

–>

Salbaticie extrema in Afganistan

Sălbăticie extremă în Afganistan.

O femeie de 30 de ani a fost decapitată şi înjunghiată recent în Afganistan, după ce a ieşit în oraş fără soţul ei, conform unor oficiali citaţi de independent.co.uk.

Execuţia a fost organizată în oraşul Laţi, din nordul Afganistanului, într-o provincie ocupată de talibani. Un purtător de cuvânt al Guvernului a afirmat că talibanii au ucis-o pentru că a mers la cumpărături fără să fie însoţită de un bărbat, ceea ce sfidează regulile discriminatorii rezervate femeilor din zonă.

Acestea nu au voie să vorbească tare în public sau să apară în media, iar cine nu se supune riscă biciuirea sau chiar o execuţie publică.

Guvernatorul regiunii, Zabiullah Amâni, a afirmat că soţul femeii se află în Iran.

Nimeni nu a fost arestat în acest caz.

Tag-uri:
afganistan, femei afganistan, femeie ucisa afganistan, talibani, talibani afganistan

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SĂLBĂTICIE EXTREMĂ în Afganistan. O femeie a ieşit LA CUMPĂRĂTURI FĂRĂ SOŢ şi apoi a fost UCISĂ în CEL MAI BARBAR MOD de talibanii turbaţi de furie.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/salbaticie-extrema-in-afganistan-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/salbaticie-extrema-in-afganistan-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 7 Vizualizari <!-- --> Salbaticie extrema in Afganistan Sălbăticie extremă în...

Preluat de la EVZ