Autor:
Ionel Dancu
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 72 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele PNL, Raluca Turcan

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a comentat la cald decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a-l accepta premier pe Sorin Grindeanu, susţinut de PSD şi ALDE.

“Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat. Așteptăm cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută și feriți de suspiciuni. Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune și ferit de orice fel de vulnerabilități. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României și să consolideze cooperarea cu partenerii și aliații. PSD și-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 Decembrie”, a scris ea pe Facebook.

Tag-uri:
raluca turcan, pnl, iohannis, premier, psd, sorin grindeanu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REACŢIA PNL DUPĂ CE KLAUS IOHANNIS L-A ACCEPTAT PE SORIN GRINDEANU. Ce îi cere Raluca Turcan viitorului prim-ministru.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/05-turcan-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/05-turcan-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 72 Vizualizari <!-- --> Preşedintele PNL, Raluca Turcan Preşedintele PNL, Raluca Turcan,...

Preluat de la EVZ