Autor:
Antoaneta Etves
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 64 Vizualizari

<!–

–>

Primele două statui licitate de edilul-șef al Capitalei, Gabriela Firea, sunt cele care îi vor înfățișa pe Constantin Brâncoveanu și Vlad Țepeș.

Administrația Monumentelor a atribuit un contract artistului Ioan Bolborea pentru Realizare în material definitiv și montare lucrare de artă plastică ”Sfântul Martir Constantin Brâncoveanu”. Negocierea cu artisul a avut loc pe data de 22 decembrie, el urmând să încaseze pentru opera 1,8 milioane de lei fără TVA, adică aproximativ 500.000 de euro, potrivit unui anunț de atribuire publicat pe site-ul public de licitații. 

Locul unde se va monta opera de artă este ținut la secret, potrivit anunțului de atribuire. În el scrie că statuia va fi livrată la sediul Administrației Monumentelor, instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei.

O altă statuie este cea a lui Vlad Țepeș, care va fi realizată de artistul Florin Codre. Banii alocați sunt identici: 1,8 milioane de lei. Ea ar urma să fie amplasată în holul sediului Primăriei Capitalei. 

Tag-uri:
statui, constantin brncoveanu, vlad tepes, gabriela firea, un milion de euro

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele două statui licitate de când edil-șef este Gabriela Firea sunt Constantin Brâncoveanu și Vlad Țepeș. Aproape un milion de euro costă operele de artă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/02-firea-evz-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/02-firea-evz-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAdministratie Locala
Autor: Antoaneta Etves | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 64 Vizualizari <!-- --> Primele două statui licitate de edilul-șef al...

Preluat de la EVZ