Autor:
Antoaneta Etves
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 4 Comentarii
| 913 Vizualizari

<!–

–>

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a aflat din presă că ar fi trebuit să primească un premiu la Londra, distincţie care a fost ridicată, în schimb, de Eugenia Chiriac, iubita fostului manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, care a fost prezentată drept primar general.

Eugenia Chiriac, iubita fostului manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, alintată de acesta şi “Vrăbiuţă”, apare într-o filmare publicată de Gazeta Sporturilor, în momentul în care este prezentată că fiind Gabriela Firea, edilul general al Capitalei. Această a fost făcută în luna noiembrie a acestui an. În înregistrare se poate vedea cum acesteia i se imaneaza şi un premiu pentru contribuţia adusă sistemului de sănătate.

SURSA FOTO: tolo.ro


 

După publicarea filmuleţului, edilul-şef al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că nu o cunoaşte pe femeia care afare în imagini şi că habar nu avea că ar urma să primească un premiu. “Nu o cunosc pe doamna Eugenia Chiriac şi nu am întâlnit-o niciodată. Nu am avut cunoştinţă de faptul că ar urmă să mi se decerneze un premiu şi nu am avut nicio convorbire referitoare la acest subiect, nici cu organizatorii galei, nici cu domnul Florin Secureanu, cu care de altfel nu am discutat niciodată, nici direct, nici prin intermediari. Am aflat din presă că aş fi primit această distincţie şi că această a fost ridicată în numele meu de către dna Eugenia Chiriac, care l-a însoţit la ceremonie pe domnul Secureanu. Din punctul meu de vedere, autorităţile abilitate ale statului sunt în măsură să se autosesizeze în urmă dovezilor prezentate în mass-media şi să stabilească dacă avem de-a face cu un caz de încălcare a legii”, a declarat  primar general al Bucureştiului.

Fostul manager al Spitalului Malaxa a fost arestat preventiv, în urmă cu două săptămâni, în dosarul în care este urmărit penal pentru luare de mită şi delapidare. Florin Secureanu este acuzat că a folosit ilegal banii instituţiei, iar prejudiciul este de aproape două milioane de lei, adică peste 430.000 de euro, suma delapidată din conturile spitalului.

Tag-uri:

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Presupusa iubită a lui Secureanu s-a dat drept Gabriela Firea la Londra.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gabriela-firea-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gabriela-firea-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Antoaneta Etves | vineri, 30 decembrie 2016 | 4 Comentarii | 913 Vizualizari <!-- --> Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a...

Preluat de la EVZ