loading…

Capitalele europene au intensificat vineri măsurile de securitate, înaintea festivităților ce vor avea loc cu ocazia Revelionului, montând bariere de beton în jurul centrelor orașelor și consolidând forțele de ordine, în urma atacului din Berlin în care au murit 12 persoane, informează Euronews.

În capitala germană, poliția a închis piața din fața Porții Brandenburg și a suplimentat numărul ofițerilor.

”Sunt luate măsurile necesare pentru a preveni un posibil atac”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Unii ofițeri de poliție vor avea asupra lor mitraliere, potrivit Mediafax.

În Milano au fost instalate controale de securitate. Circulația camioanelor a fost interzisă în centrele orașelor Roma și Napoli.

În Madrid sunt desfășurați 1.500 de polițiști pentru weekendul de Revelion. Accesul la piața din centrul capitalei spaniole va fi limitat la 25.000 de persoane.

În orașul Cologne, unde sute de femei au fost agresate și jefuite de Revelion în 2015, poliția a instalat camere de supraveghere pentru a monitoriza piața gării.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/orasele-europene-intensifica-masurile-de-securitate-in-noaptea-de-revelion-34208.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/orasele-europene-intensifica-masurile-de-securitate-in-noaptea-de-revelion-34208-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv