Autor:
Andrei Călin
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 197 Vizualizari

<!–

–>

Marius Șumudică

Oficialii Astrei Giurgiu au de gând să-l amendeze pe Marius Șumudică, antrenorul echipei campioane, cu suma de 40.000 de euro pentru a-l forța să-și dea demisia.

Deși a anunțat în repetate rânduri că vrea să demisioneze de pe banca tehnică a Astrei Giurgiu, Marius Șumudică nu s-a ținut de cuvânt și a rămas legat de formația cu care a câștigat titltul în sezonul precedent. Antrenorul a motivat că nu poate să plece, pentru că este ținut pe loc de clauza de reziliere a contractului – 150.000 – și el nu va plăti acești bani. Pe de altă parte, oficialii „alb-negrilor” nu dau impresia că-l țin cu forța pe Șumudică, la echipă, mai ales că au decis să-l amendeze cu suma de 40.000 de euro. Tehnicianului i s-a reproșat scandările injurioase aduse Stelei, după meciul cu AS Roma, care a dus la calificarea Astrei în „primăvara europeană”. Însă, acesta este doar un pretext, ținând cont că Șumudică a dat startul trivialităților și în alte ocazii, fără să suporte consecințe. De fapt, patronul Ioan Niculae a luat foc după ce Șumudică l-a criticat dur, la TV, după egalul cu Roma (0-0). „Eu nu am ce să vorbesc cu acest om. Nu am dialog cu el Merităm să fim respectați”, a spus Șumudică. După acel episod, Niculae le-a cerut oficialilor Astrei să încerce să scape de Șumudică, dar fără a-i plăti clauza de demitere, care se ridică tot la suma de 150.000 de euro.

Tag-uri:
Șumudică, astra giurgiu, antrenor, as roma, demisie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oficialii Astrei Giurgiu vor să scape cu orice preț de Marius Șumudică. Au de gând să-l AMENDEZE pe antrenor cu o sumă URIAȘĂ.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23sumudica-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23sumudica-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 197 Vizualizari <!-- --> Marius Șumudică Oficialii Astrei Giurgiu au de...

Preluat de la EVZ