Autor:
Petrisor Cana
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 68 Vizualizari

<!–

–>

Ecstasy

O aeronavă care efectua o cursă între Germania şi Thailanda a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni după ce unui pasager i s-a făcut rău. Victima, un neamţ, în vârstă de 53 de ani, îşi îndesase în anus trei plicuri pline cu droguri: ecstasy şi cocaină

Echipajul unei aeronave care efectua o cursă  între Germania şi Thailanda a solicitat, miercuri seara, o aterizare de urgenţă pe Aeroportul „Henri Coandă” – Otopeni. Oficiali din cadrul aeroportului au precizat, pentru „Evenimentul zilei”, că unui cetăţean german i s-a făcut rău în avion şi era în stare de inconştienţă. Deşi i-au făcut resuscitarea, personalul medical de pe ambulanţa sosită pe la faţa locului nu l-au mai putut salva, neamţul fiind decedat.

Oficiali din cadrul Parchetului Ilfov au precizat, pentru „Evenimentul zilei”, că este vorba de moartea unui cetăţean german, în vârstă de 53 de ani, pentru care s-a solicitat, ieri, eliberarea unui document pentru întocmirea certificatului de deces şi că s-a înregistrat  un dosar penal pentru moarte suspectă.

Cocaina şi ecstasy îndesate în fund

Deşi Poliţia Română nu a confirmat, încă, acest caz, surse judiciare ne-au precizat că cetăţeanul german, un anume Wolfgang, se îmbarcase în aeronavă pe aeroportul din Koln şi avea ca destinaţie Aeroportul Phuket, un oraş din Thailanda. Surpriza oamenilor legii a venit, însă, după efectuarea autopsiei. Astfel, în anusul cadavrului s-au descoperit trei plicuri din plastic pline cu droguri, în care se aflau pastile, cel mai probabil de ecstasy, dar şi un praf alb, cel mai probabil cocaină, care urmează să fie supuse unor analize de laborator. Se pare că cetăţeanul german a ascuns cele aproximativ 80 de grame de stupefiante în fund de teama autorităţilor din Thailanda, stat în care traficul de droguri e pedepsit cu moartea.

A murit în drum spre „Paradis”

 Evaluarea cadavrului a stabilit că Wofgang întreţinea relaţii homosexuale. Avea tatuaje şi piercinguri pe corp. Avea asupra sa în jur de 5.000 de euro, cel mai probabil pentru a petrece Revelionul în Thailanda. Paşaportul său, plin cu vize, arăta că a călătorit prin multe state. Cetăţenul german suferea de mai multe afecţiuni la inimă, colecist şi ficat, iar consumul de droguri i-ar fi fost fatal, oricum, dacă reuşea să ajungă în „paradisul”  din Thailanda. Cel mai probabil, el a decedat ca urmare unui infarct, în aeronava care străbătea spaţiul aerian al României.

Alertă din cauza unui telefon

Tot miercuri seara, un echipaj care efectua o cursă spre Turcia a solicitat aterizare de urgenţă din motive de siguranţă pe Aeroportul „Henri Coandă” – Otopeni. Surse din aeroport susţin că avionul care zbura pe ruta Berlin-Istanbul a ajuns la sol iar în urma verificărilor efectuate de autorităţile aeroportului s-a constatat că echipajul a fost alertat din cauza unui telefon mobil care a început să sune într-un bagaj din cala aeronavei.

Tag-uri:
droguri

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moarte suspectă în avion. Un homosexual german a murit cu drogurile în anus, deasupra României.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ecstasy-1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ecstasy-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Petrisor Cana | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 68 Vizualizari <!-- --> Ecstasy O aeronavă care efectua o cursă...

Preluat de la EVZ