Autor:
Iasmina Ardelean
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 168 Vizualizari

<!–

–>

Cel mai bun jurnalist al anului 2016 a fost ales Ion Cristoiu. Acesta a câştigat cu un procent de 29,36% topul de sfârșit de an realizat de EVZ.

 De 27 de ani, Ion Cristoiu a schimbat faţa presei autohtone. Nu de puţine ori, a dat tonul în analiza anumitor evenimente. În prezent, este editorialist la cotidianul „Evenimentul zilei”, cel pe care l-a şi fondat.

Cristoiu a scris comentarii care au fost citite şi dezbătute de politiceni, chiar dacă unele dintre acestea i-au nemulţumit. În scandalul nominalizării lui Sevil Shhaideh pentru funcția de premier, fostul preşedinte Traian Băsescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a scris: „P.S. Maestre Cristoiu, vă asigur că sunteţi în greşeală atunci când presupuneţi că m-au influenţat Serviciile. Nu am avut nicio discuţie cu niciun reprezentat al Serviciilor în ultimele luni.”


CITITORII EVZ AU DECIS: Traian Băsescu, politicianul anului 2016

Alina Gorghiu a condus liberalii spre dezastru | Topurile anului 2016

Șefa DNA rămâne tot pe primul loc | Topurile anului 2016

PSD a câștigat Capitala și țara | Topurile anului 2016

Cazul Hexi Pharma a pus pe jar Sănătatea din România | Topurile anului 2016


Pariu câștigat

Totodată, fostul premier, Victor Ponta, a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un editorial scris de Ion Cristoiu. Înainte ca Klaus Iohannis să o respingă pe Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim-ministru, Ponta a scris că „Editorialul este excelent! Doar cu părerea că Iohannis NU o va desemna pe Sevil Shhaideh ca prim-ministru nu sunt de acord – chiar dacă voinţa electoratului valorează ZERO pentru domnul Klaus! Vedem peste 1 oră cine a avut dreptate!”. Ulterior, Ponta a adăugat: „UPDATE – a avut dreptate domnul Cristoiu- cu tot!!! Respect şi complimente”. Ion Cristoiu a fost primuljurnalist care a comentat evenimente majore cu exemple bine documentate. Acesta rămâne o voce în presa românească.

De asemenea, Ion Cristoiu este unul dintre cei mai apreciați jurnalişti din presa scrisă, căutat în permanenţă de televiziuni pentru a face comentarii la cald.

Pe site-ul EVZ şi pe blogul personal, unde îşi publică editorialele şi comentariile, Cristoiu are sute de comentarii.

Într-un interviu recent, Cristoiu a declarat își dorește „un 2017 fără breaking news!”Tag-uri:
cristoiu, ion cristoiu, evz, Sevil Shhaideh, Traian Băsescu, Victor Ponta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Cristoiu a fost VOTAT CEL MAI BUN JURNALIST DIN 2016. Cine îl urmează în clasament | Topurile anului 2016.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ion-cristoiu-a-fost-primul-jurnalist-roman-care-s-a-indoit-de-adevarul-celor-spuse-despre-vacanta-presedintelui-klaus-iohannis-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ion-cristoiu-a-fost-primul-jurnalist-roman-care-s-a-indoit-de-adevarul-celor-spuse-despre-vacanta-presedintelui-klaus-iohannis-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 168 Vizualizari <!-- --> Cel mai bun jurnalist al anului 2016...

Preluat de la EVZ