loading…

Procurorii anticorupție au înaintat instanței o cerere de înlocuire a controlului judiciar în cazul lui Sebastian Ghiță, urmând ca judecătorii să decidă pe 5 ianuarie daca se va emite un mandat de arestare în lipsă pe numele fostului deputat.

Solicitarea a fost înaintată de procurorii anticorupție după ce Sebastian Ghiță nu s-a prezentat ieri dimineaț[ la sediul Poliției din Ploiești, în cadrul controlului judiciar, măsura preventivă fiind astfel încălcată.

Fostul deputat era așteptat joi dimineața, la ora 10.30, la sediul Poliției din Prahova, în cadrul controlului judiciar în dosarul în care este cercetat pentru dare de mită, cumpărare de influență, spălare de bani, șantaj, folosire de informații ce nu sunt destinate publicității, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații și conducererea unui vehicul fără permis.

Omul de afaceri a fost căutat și în baza unui mandat de aducere emis, pe 21 decembrie, de DNA Ploiești după ce nu s-a prezentat la sediul instituției pentru audieri în dosarul “Ponta-Blair”, dosar în care și el este urmărit penal, dar în care nu are vreo măsură preventivă impusă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/iccj-decide-pe-5-ianuarie-daca-va-emite-mandat-de-arestare-in-lipsa-pentru-sebastian-ghita-34195.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/iccj-decide-pe-5-ianuarie-daca-va-emite-mandat-de-arestare-in-lipsa-pentru-sebastian-ghita-34195-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv