loading…

Dmitri Medvedev, premierul Rusiei, și-a exprimat regretul, astăzi, că Administrația Barack Obama își încheie mandatul printr-o “agonie antirusă”, o referire la expulzarea de către Washington a 35 de diplomați ruși.

“Este păcat că Administrația Barack Obama, care a început mandatul cu relansarea cooperării bilaterale, îl încheie printr-o agonie antirusă”, a transmis Dmnitri Medvedev prin Twitter, potrivit Mediafax.

Statele Unite au anunțat, ieri seară, expulzarea a 35 de diplomați ruși, închiderea a două misiuni diplomatice ruse, precum și sancțiuni vizând oficiali și entități de pe teritoriul Rusiei, pe fondul tensiunilor dintre Washington și Moscova după ingerințele ruse în campania electorală americană.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va avea o “reacție adecvată” la măsurile luate de Statele Unite, a avertizat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dmitri-medvedev-regreta-ca-mandatul-lui-barack-obama-se-incheie-cu-o-agonie-antirusa-34183.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dmitri-medvedev-regreta-ca-mandatul-lui-barack-obama-se-incheie-cu-o-agonie-antirusa-34183-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv