loading…

În continuare sunt probleme pe drumurile din județul Constanța. La această oră, din cauza viscolului puternic care spulberă zăpada, circulația este oprită pe drumul care leagă localitățile Pantelimon și Crucea, precum și cel din Independența spre Dumbrăveni.

Centrul Infotrafic anunță că circulația se defășoară cu dificultate și între Constanța și Călărași, unde porțiuni de drum sunt acoperite de zăpadă. În tot județul, drumarii acționează pentru curățarea carosabilului și degajarea circulației.

Pe Autostrada Soarelui se circulă bine, dar carosabilul este în continuare umed.

Șoferii care se pregătesc să plece la drum sunt sfătuiți de autorități să se intereseze de starea drumului și să adapteze viteza la condițiile meteo.

Președintele Consiliului Județean Constanța a fost în localitățile Viișoara, Plopeni, Deleni, Șipota pentru a analiza situația.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/constanta-circulatie-oprita-pe-mai-multe-drumuri-din-cauza-viscolului-34201.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/constanta-circulatie-oprita-pe-mai-multe-drumuri-din-cauza-viscolului-34201-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv