Autor:
Maria Mocanu
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 9 Vizualizari

<!–

–>

Bătăi că-n filme! Poliţia a intervenit pentru a aplana un conflict spontan izbucnit între patru fraţi.
În această dimineaţă, în dată de 30 decembrie, în apropierea căminului cultural din Popeşti, a fost scenă unui scandal monstruos.

Potrivit bzi.ro, Poliţia din Popeşti a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit între patru fraţi. Altercaţia s-a produs pe drumul din apropierea căminului cultural, din localitate, pe fondul consumului de alcool, între fraţii Cătălin Mangalagiu (24 de ani) şi Sorin Mangalagiu (17 ani) şi alţi doi de 21 şi 37 de ani.

În urmă altercaţiei, fraţii Mangalagiu au fost transportaţi  de urgenta la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi încearcă acum să stabilească motivul pentru care cei patru indivizi s-au luat la bătaie.

Tag-uri:
bataie, popesti, frati, salvare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăi că-n filmei! Politia a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit intre patru frati.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/salvare-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/salvare-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Maria Mocanu | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 9 Vizualizari <!-- --> Bătăi că-n filme! Poliţia a intervenit pentru...

Preluat de la EVZ