Autor:
Daniel Teodoreanu
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 540 Vizualizari

<!–

–>

Alerta cu bomba in centrul Capitalei

Alertă cu bombă în centrul Capitalei. Este vorba de doua bagaje ce au fost gasite in fața unei sinagogi din zona Pieței Amzei.

UPDATE, ora 10:00: O oră le-a trebuit pirotehniştilor SRI pentru a fi siguri că bagajele găsite pe trotuar nu conţin nicio urmă de material explozibil. În acest interval, traficul rutier în zonă a fost blocat, cu toate că unii locatari îşi desfăşurau activităţile zilnice fără să le pese prea mult de acţiunea forţelor speciale.

Chiar dacă nu au fost găsite urma de explozibili, este foarte ciudat cum cineva poate uita două bagaje pe trotuar, în faţa unei sinagogi. Rămâne de văzut care vor fi următoarele concluzii ale celor care s-au ocupat de acest incident.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Alertă cu bombă în București, în zona Piața Amzei din centrul Capitalei.

Două bagaje suspecte care se află în fața unei sinagogi i-au adus pe geniști la fața locului, iar traficul rutier a fost restricționat.

Primele informaţii arată că bagaje au fost uitate şi nu reprezintă o amenințare, conform Digi 24.

Tag-uri:
alerta cu bomba, alerta cu bomba bucuresti, alerta bomba, genisti, alerta bomba sinagoga, sinagoga bucuresti, bagaje, bagaje suspecte, sri, serviciul roman de informatii, pirotehnisti

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ALERTĂ CU BOMBĂ în centrul Capitalei, în fața unei sinagogi. Forțele speciale ACŢIONEAZĂ ÎN ACEST MOMENT, iar TRAFICUL a fost ÎNTRERUPT în zonă. UPDATE: alerta a fost falsă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/alerta-cu-bomba-in-centrul-capitalei-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/alerta-cu-bomba-in-centrul-capitalei-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 540 Vizualizari <!-- --> Alerta cu bomba in centrul Capitalei Alertă...

Preluat de la EVZ