Autor:
Daniel Teodoreanu
|
vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 130 Vizualizari

<!–

–>

Sorin Grindeanu

Afacerea RO-NET, un nou dosar penal în care Sorin Grindeanu este implicat.

La puţin timp după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcţia de prim-ministru pentru Sorin Grindeanu, au apărut mai multe informaţii care indică o realitate îngrijorătoare pentru cel implicat, pentru alianţa PSD – ALDE, pentru România şi pentru cetăţenii ei. Se pare că Grindeanu are mai multe probleme cu legea.

Conform secundatv.ro, „în data de 16 martie 2016, a fost depusă o plângere la DNA București în care se arăta cum s-a pus la cale o fraudă imensă cu fonduri europene prin Afacerea RO-NET”.

„La 1 aprilie 2016 Laura Codruța Kovesi a decis ca dosarul să fie trimis pentru cercetări la DNA Pitești, deoarece majoritatea actelor depuse la dosar se refereau la zona Argeș.

La data de 4 iulie 2016, procurorii DNA Pitești au demarat urmărirea penală în baza Articolului 305 din CP, care se referă la folosirea cu rea credință de documente și declarații inexacte sau false pentru a obține ilegal fonduri europene sau naționale”, se mai arată pe site-ul pe care s-a creat şi o schemă a legăturilor dintre Grideanu şi diverse nume cu greutate din politica românească.

Tag-uri:
sorin grindeanu, grindeanu, grindeanu dosar penal, grindeanu ro-net, grindeanu frauda fonduri europene, frauda fonduri europene, grindeanu premier, grindeanu prim-ministru, sorin grindeanu prim-ministrul romaniei, prim-ministrul romaniei, grindeanu dna, sorin grindeanu dna, laura codruta kovesi, grindeanu kovesi, kovesi dna

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AFACEREA RO-NET, un nou DOSAR PENAL în care SORIN GRINDEANU ESTE IMPLICAT. Fonduri europene şi FRAUDĂ IMENSĂ demascate în primăvara anului 2016.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sorin-grindeanu_3-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sorin-grindeanu_3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 30 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 130 Vizualizari <!-- --> Sorin Grindeanu Afacerea RO-NET, un nou dosar...

Preluat de la EVZ