loading…

Pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului, peste 1.700 de polițiști rutieri vor fi prezenți zilnic pe principalele artere de circulație.

Totodată, peste 5.500 de pompieri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și peste 320 de echipaje SMURD și ambulanțe vor fi pregătite în caz de accidente, mai anunță MAI.

De asemenea, peste 200 de jandarmi vor acționa în stațiunile montane, iar 12 aeronave din cadrul Inspectoratului General de Aviație al MAI vor fi zilnic disponibile pentru transportul de urgență al persoanelor care au nevoie de îngrijiri medicale și pentru misiuni de sprijin al altor structuri operative, potrivit romaniatv.net.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne va funcționa permanent Centrul Național de Conducere Integrată pentru monitorizarea oricăror situații de risc pentru populație și coordonarea acțiunilor structurilor MAI.

Poliția Română a confiscat, în ultima săptămână, materiale pirotehnice în valoare totală de aproape 250.000 de lei, în cadrul acțiunii “Foc de artificii” începută încă din luna noiembrie, la nivel național, mai spun reprezentanții MAI.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/25-000-de-politisti-pompieri-jandarmi-si-politisti-de-frontiera-vor-asigurea-linistea-de-revelion-34180.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/25-000-de-politisti-pompieri-jandarmi-si-politisti-de-frontiera-vor-asigurea-linistea-de-revelion-34180-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv