loading…

Guvernul de la Damasc și opoziția siriană au semnat un armistițiu, a anunțat președintele rus Vladimir Putin, care a ținut să sublinieze că acordul este unul fragil.

Acordul de încetare a focului ar urma să intre în vigoare pe 30 decembrie, la miezul nopții, a declarat ministrul rus al Apărării, citat de Reuters.

“Am primit informații, în urmă cu câteva ore, că s-a înregistrat o evoluție în sensul dorit de toată lumea și pentru care am muncit îndelung. Trei documente au fost semnate. Primul este un armistițiu între Guvernul sirian și opoziția armată. Un altul este un pachet de măsuri pentru supervizarea acordului de încetare a focului. Iar al treilea este un document prin care părțile se angajează să participe la discuțiile de pace pentru soluționarea crizei din Siria”, a declarat Putin, potrivit Mediafax.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/vladimir-putin-a-anuntat-ca-focul-a-incetat-in-siria-in-urma-unui-armistitiu-intre-partile-combatante-34156.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/vladimir-putin-a-anuntat-ca-focul-a-incetat-in-siria-in-urma-unui-armistitiu-intre-partile-combatante-34156-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv