Autor:
Antonia Hendrik
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 98 Vizualizari

<!–

–>

Mihai Leu operat de cancer. Fostul boxer a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în lupta sa cu cancerul. Mihai Leu a fost operat chiar în perioada Crăciunului.

Fostul pugilist a fost supus unei noi operații pentru a-și trata cancerul de colon de care suferă de aproximativ doi ani. În vârstă de 46 de ani, Mihai Leu și-a petrecut sărbătorile pe masa de operație din cauza unor dureri abdominale atroce. Medicii i-au recomandat să se opereze pentru a evita complicații ulterioare.

Intervenția care a avut loc la Spitalul Fundeni din București, pare să fi reușit, iar Mihai Leu se află în recuperare. Mihai Leu nu este la prima intervenție chirurgicală de acest gen. El a mai suferit alte două operații din 2015 încoace.

Leu a scris istorie în lumea boxului unde s-a retras neînvins după 28 de partide. După ce a pus „mănușile” în cui, Mihai Leu a cochetat cu raliurile. El a devenit campion național în 2003, la volanul unui Hyundai Accent WRC. Din anul 2010, Mihai Leu este team-manager al echipei Jack Daniels Rally Team, titrează huff.ro.

Tag-uri:
Mihai Leu, Spitalul Fundeni, Hyundai Accent, Jack Daniels, Rally Team, operat a treia oară, lupta cu cancerul

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Veste tristă! Mihai Leu operat de cancer a treia oară.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mihai-leu-operat-de-cancer-a-treia-oara-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mihai-leu-operat-de-cancer-a-treia-oara-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSanatate
Autor: Antonia Hendrik | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 98 Vizualizari <!-- --> Mihai Leu operat de cancer. Fostul boxer...

Preluat de la EVZ