Autor:
Petre Ţache
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 185 Vizualizari

<!–

–>

A mâncat bătaie, dar îşi apără bătăuşul

Femeia a primit o bătaie soră cu moartea şi a ajuns la spital cu un hematom subdural. Deşi viata sa este în pericol, a refuzat internarea, pentru a-l proteja pe bătăuş!

O femeie din Bârlad, F.B, de 37 de ani, a fost diagnosticată de medicii de urgenţău de la CPU Bârlad cu un traumatism cranio-cerebral, la investigarea de la Computerul Tomograf fiind pus diagnosticul clar: hematom subdural acut. Adică sânge la creier. Femeia a fost agresată, cel mai probabil, de partenerul de viaţă, fiindu-i recomandată internarea, informează site-ul vasluian vremeanoua.ro. Femeia, în ciuda avertismentelor medicilor, care i-au spus că poate să moară în orice moment, dacă nu este supravegheată medical, a refuzat internarea si nu a vrut să facă plângere împotriva celui care a agresat-o. Aşa că a plecat acasă pe propria semnătură! “I s-a explicat clar că are sânge la creier şi poate să moară în orice clipă sau, dacă este un hematom mai mic, acesta se dezvoltă în timp şi poate deceda mai târziu. Dar n-a dorit sub nicio formă să rămână internată. A plecat şi nici plângere împotriva celui care a agresat-o n-a făcut”, a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean, pentru vremeanoua.ro.

Hematomul subdural este mortal în 40% din cazuri!

Hematomul subdural este o colectie sanguină constituită între dura-mater si creier. Prognosticul este sumbru, mortalitatea globală fiind de 40%. Dacă pacientul traumatizat este operat în primele patru ore, mortalitatea scade la 30%. După acest interval de patru ore, mortalitatea creste la 90%. Cum de la plecarea femeii agresate din spital au trecut mai bine de 24 de ore, riscul ca ea să moară subit este major.

Tag-uri:
vaslui, barlad, hematom subdural, batuta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului VASLUI. O bârlădeancă bătută măr a fugit din spital să-şi protejeze agresorul.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/femeie-batuta-de-client-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/femeie-batuta-de-client-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Petre Ţache | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 185 Vizualizari <!-- --> A mâncat bătaie, dar îşi apără bătăuşul Femeia...

Preluat de la EVZ