loading…

Un taximetrist din București, în vârstă de 32 de ani, a fost prins de polițiști după ce ar fi amenințat un client și i-ar fi furat suma de 6.000 de lei din geantă, potrivit Poliției Capitalei.

Ieri, polițiști din cadrul Secției 9 au fost sesizați, prin intermediul 112, de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, în timp ce se afla într-un taxi, pe o stradă din sectorul 2.

“Din investigațiile desfășurate a reieșit faptul că persoana vătămată a luat un taxi pentru a se deplasa la domiciliu însă, în urma discuțiilor purtate cu șoferul, a menționat faptul că în geanta pe care o avea asupra sa se afla o importantă sumă de bani. Ulterior, bănuitul a schimbat traseul de deplasare și, când au ajuns în dreptul unei fabrici dezafectate din sectorul 2, prin amenințare cu acte de violență, a determinat victima să coboare din autoturism, după care a plecat, însușindu-și în acest mod geanta persoanei vătămate, în care se afla suma de aproximativ 6.000 de lei”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, remis Mediafax.

În urma verificărilor, a fost identificat un bărbat în sarcina căruia a fost reținută săvârșirea faptei, acesta fiind condus pentru audieri la sediul subunității.

Asupra acestuia, polițiștii au găsit 2.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-taximetrist-a-fost-arestat-dupa-ce-i-ar-fi-furat-unui-client-6-000-de-lei-34162.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-taximetrist-a-fost-arestat-dupa-ce-i-ar-fi-furat-unui-client-6-000-de-lei-34162-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv